Δήλωση βλάβης λευκών οικιακών συσκευών

Παρακάτω μπορείτε να μας δηλώσετε ηλεκτρονικά το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε με τη λευκή οικιακή συσκευή (ψυγεία, πλυντήρια, στεγνωτήρια, φούρνοι, εστίες και πλυντήρια πιάτων) ή το κλιματιστικό σας και το εξειδικευμένο τεχνικό μας κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό προκειμένου να κλείσετε ένα ραντεβού για την επισκευή της συσκευής σας.

Σας παρακαλούμε πολύ να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα στοιχεία της φόρμας, καθώς επίσης και να κάνετε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος το οποίο αντιμετωπίζετε προκειμένου να μας βοηθήσετε να σας παρέχουμε τις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες.

Τα στοιχεία του μοντέλου καθώς επίσης και το σχετικό της σειριακό αριθμό μπορείτε να τα βρείτε στην ετικέτα σήμανσης της συσκευής η οποία συνήθως βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος της ή στο εσωτερικό της σε περιπτώσεις συσκευών όπως ψυγεία και φούρνοι.

Για βλάβες οι οποίες υπόκεινται σε κάλυψη εντός εγγύησης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι απαραίτητη η αναγραφή της ημερομηνίας αγοράς της συσκευής στη φόρμα, καθώς επίσης και η εμφάνιση του σχετικού παρασταστικού αγοράς της στον τεχνικό κατά την επίσκεψη του.


 

Online δήλωση βλάβης και αίτησης ραντεβού με τεχνικό

 Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους

Νομική Σημείωση:
Τα στοιχεία σας θα τηρηθούν σε αρχείο και θα τα επεξεργάζεται η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε., η οποία εδρεύει στη 17ης Νοεμβρίου, 87Α, Πυλαία, Θεσσαλονίκης, ως υπεύθυνος επεξεργασίας αυτών σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός ΕΕ 2016/679 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου). Σκοπός της επεξεργασίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση σας για τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες της εταιρείας, ή τη διεξαγωγή ερευνών για την ικανοποίηση από τα προϊόντα που εμπορεύεται ή και τις υπηρεσίες που παρέχει η Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε.. Στα πλαίσια αυτά η Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να διορίσει οιοδήποτε άλλο, συνεργαζόμενο με αυτή τρίτο, ο οποίος θα εκτελέσει την ανώτερη επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της πάντα σε συμφωνία με την ισχύουσα νομοθεσία. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης ή αντίρρησης όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τη Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.

  • MORRIS
  • F&U
  • UNITED
  • DAEWOO